Nikolaj

Hej, jeg hedder Nikolaj.

Jeg elsker fede naturoplevelser og krydre det ofte med ny læring. Derudover kan jeg kan rigtig godt lide at dele dette med andre, så du er inviteret!

Jeg tror på at gode oplevelser, sjov og engagerede undervisere/deltagere er den bedste vej til flytte færdigheder. Jeg elsker at nørde i bund med teknikkerne og teorierne, men jeg sætter en dyd i at koge det vigtigste ned til gode og præcise elementer tilpasset dig, som kan være grundsten i din udvikling af færdigheder.

Jeg har i mange år brugt naturen som min legeplads og har i over 20 år haft fornøjelsen af at give en masse andre folk skønne og sikre naturoplevelser og teknisk udvikling. UdeEventyr startede jeg som virksomhed tilbage i 2017 som en platform for at invitere dig med ud på opdagelse i vores fantastiske natur.

Jeg har igennem de sidste år fået samlet lidt forskellige kajak-uddannelser sammen, her er lidt af de formelle niveauer:

Jeg er altid selv på spring efter ny viden, teknik og perspektiver og forsøger at udnytte en hver situation til at finde potentiale for udvikling – jeg trives dårligt i stilstand.

Sikkerhed er et omdrejningspunkt i alt jeg laver. En velovervejet sikkerhedsvurdering ligger altid til grund for aktiviteternes form og forløb. Vi er i naturen og noget af det skønne ved dette er, at tingene ikke altid går som vi havde regnet med, men derfor mener jeg også at det er helt afgørende at jeg som arrangør tager ansvar og sørger for at tænke frem og have det krævede overskud til at løse de situationer vi møder.

Eventyret kan findes mange forskellige steder og med mange forskellige ambitionsniveauer, det handler mest af alt om at få øje på mulighederne og at gribe dem når de byder sig!

Det lidt kedelige: Sikkerhed og ordentlighed er meget vigtige værdier hos os. Virksomheden er momsregistreret, har gyldig erhvervsansvarsforsikring/passageransvarsforsikring og vi opfylder søfartsstyrelsens regler mht. blandt andet sikkerhedsinstrukser og mandskabets kvalifikationer.

Nikolaj Riis Josephsen

Underviser | Guide | Ejer

UdeEventyr
Sydvestvej 10
8700 Horsens
Telefon: 22377626
E-mail: nikolaj@udeeventyr.dk

CVR nr.: 38862480